Verkocht en Verhuurd

Vorige paginaPagina printen | Download de brochure

Voormalig Gasterij Mierle / ‘t Anker, Vesperstraat 8 te Mierlo


Object kenmerk

391

Object status

Verkocht

Provincie

Noord Brabant

Soort

Restaurant Lunchroom Eetcafe Overig

Locatie

Vesperstraat 8
5731 GS MIERLO

Ligging

Het bedrijf is gelegen in het centrum van het gezellige dorp Mierlo, een dorpskern gelegen tussen Helmond en Eindhoven. Het pand ligt precies tegenover het voormalige Gemeentehuis

Omschrijving

Het bedrijf heeft ca 17 jaar een succesvolle exploitatie gehad in de vorm van Restaurant – Hotel ’t Anker. De eigenaren hebben, in goed onderling overleg met de pandeigenaren, besloten om een nieuwe uitdaging te gaan zoeken per datum van 31 december 2017.
De pandeigenaren hebben de bovenverdiepingen separaat verhuurd aan expats, en zijn nu op zoek naar een nieuwe exploitant voor het restaurantgedeelte met zaal op de begane grond.

De zaal is, bij ruwe schatting, ca. 150 m² groot en het restaurant 85 m². Het totale perceel is 706 m² groot, inclusief een strook grond welke om het gebouw ligt wat gedeeltelijk gebruikt kan worden als terras.

Inventaris/Goodwill

De stelprijs voor de uiterst uitgebreide inventaris bedraagt € 50.000,00 excl. BTW. Aangezien het bedrijf per december 2017 gesloten is, is er geen sprake van de overname van goodwill of andere exploitatierechten.

Verplichtingen

Het bedrijf wordt zonder verplichtingen jegens speelautomaten, leveranciers, brouwerijen of personeel opgeleverd. De tapfaciliteiten met toebehoren staan in bruikleen van Bavaria in het aangeboden bedrijf.

Registergoed

Aan een nieuwe exploitant wordt een huurovereenkomst aangeboden met een huurtermijn van 5 jaar met telkens 5 optiejaren. De huurprijs voor het eerste jaar bedraagt € 2.200,00 excl. BTW per maand.

Een woonhuis is niet aanwezig.

Contactpersoon

Patrick Freriks.

Extra informatie

DOWNLOAD DE BROCHURE VOOR DE STELPRIJS VOOR DE INVENTARIS!