Verkocht en Verhuurd

Vorige paginaPagina printen | Download de brochure

Lunchroom IJssalon Amici, Leenderweg 38-40 te Valkenswaard


Object kenmerk

380

Object status

Verkocht

Provincie

Noord Brabant

Soort

Lunchroom Overig

Locatie

Leenderweg 38-40
5554 CL Valkenswaard

Ligging

Het pand is gelegen aan de doorgaande weg in het centrum van Valkenswaard.

In de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid (betaald) op loopafstand aanwezig. In de avonduren is het vrij parkeren.

Omschrijving

Aan de voorzijde bevindt zich zowel links als rechts, een toegangsdeur, welke toegang geeft tot een tochtportaal, alvorens men de ijssalon, lunchroom annex pizzeria kan betreden. De verkoopruimte biedt plaats aan ca 50 gasten en beschikt verder over een uitgiftebar, ijsvitrine en bereidingsgedeelte met een pizzasteenoven. Onder de verkoopruimte bevindt zich een kelder welke dienst doet als opslagkelder. Aan de rechterzijde van het pand is eveneens een toegangsdeur, welke toegang biedt tot de ijsbereidingskeuken. Achter de verkoopruimte van de ijssalon, lunchroom en pizzeria bevindt de gescheiden dames- en herentoiletten, beide voorzien van een voorportaal. Daarnaast is er een bedrijfskeuken, een ijsbereidingskeuken en een magazijn/opslagruimte. Aan de rechterzijde is op gemeentegrond het terras gelegen, welke plaats biedt aan circa 45 gasten.

Omzet

In een persoonlijk gesprek verkrijgbaar.

Inventaris/Goodwill

Erg aantrekkelijke vraagprijzen. Eventueel exclusief ijsgedeelte en/of pizzadeel.

Verplichtingen

Geen verplichtingen ten aanzien van brouwerij, leveranciers, speelautomaten of bruikleencontracten. Wel zijn er personele verplichtingen aanwezig via payroll.

Registergoed

Het registergoed bevindt zich in goed onderhouden staat. De woning behoort niet tot het aangeboden gehuurde deel en is separaat verhuurd.

Download de brochure voor de LAGE huurprijs!

Prijs

Op aanvraag verkrijgbaar

Contactpersoon

Patrick Freriks.