Verkocht en Verhuurd

Vorige paginaPagina printen | Download de brochure

Brasserie Goed Toeven, De Lithse Ham 3, Lith


Object kenmerk

347

Object status

Verhuurd

Provincie

Noord Brabant

Soort

Restaurant Lunchroom Eetcafe Cafetaria Cafe Overig

Locatie

De Lithse Ham 3
5397 GL LITH

Ligging

Dit unieke horecabedrijf is gelegen op een schitterende locatie en in de toeristische omgeving van Maaspark De Lithse Ham. Het ligt direct aan de Maas in het prachtige recreatie- en natuurgebied ‘’De Lithse Ham’’.

Ruim voldoende parkeermogelijkheden in de directe omgeving.

Omschrijving

Het object beschikt over een terras van ca. 300 m². Het terras biedt zowel uitzicht over de Maas, de jachthaven en/of de zonneweide/speelweide en beschikt over ca. 130 zitplaatsen.

Bij de Brasserie biedt mogelijkheden voor ontbijt, lunch en diner, maar ook feesten, partijen en grote groepen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om aan de achterzijde van de keuken de gasten te voorzien van losse frietjes, snacks en handijs.
Het restaurantgedeelte biedt ruimte aan ca. 130 gasten, ruime opstelling. De ruimte is naar wens op te splitsen in 2 separate ruimtes middels een mobiele schuifwand.

Een ruime keuken met voldoende werkruimte en een eigen kantoor zijn aanwezig. Er is nog een extra magazijn voor het opbergen van voorraad en/of inventaris.

Er is een aparte rookruimte afzonderlijk van de Brasserie.

De Brasserie is onlangs voorzien van nieuwe plafondplaten in het restaurantgedeelte, en ook in de keuken.

Inventaris/Goodwill

De Lithse Ham is op zoek naar een spontane, gezellige en gedreven exploitant om er samen met het team van De Lithse Ham een geweldig seizoen van te maken!

Verplichtingen

Op het bedrijf rusten géén leveranciers-, brouwerij-, of speelautomatenverplichtiingen welke koper verplicht isopm over te nemen.

Registergoed

Huurpand zonder woonhuis.

Prijs

In een persoonlijk gesprek.

Contactpersoon

René van Beuningen