Verkocht en Verhuurd

Vorige paginaPagina printen | Download de brochure

Hotel in een stad in Zuid-Limburg


Object kenmerk

332

Object status

Verkocht

Provincie

Limburg

Soort

Hotel

Locatie

Zuid-Limburg

Omschrijving

Een goed renderend Hotel /Bed & Breakfast in een stad in Zuid Limburg wordt ter overname aan¬geboden. Het is een voormalig hotel-restaurant dat de afgelopen jaren uitsluitend als B&B wordt geëxploiteerd, met ca. 25 kamers, een lounge, bar en ruime ontbijtzaal, die in het verleden ook gebruikt werd als restaurant. Het is goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer en beschikt over eigen parkeerplaatsen. Het stadscentrum is op korte loopafstand. Het onroerend goed vormt onderdeel van de onderneming. In het pand bevindt zich ook een bedrijfswoning.

Het B&B heeft een gevarieerd klantenbestand, waarvan de zakelijke klanten de belangrijkste groep vormen. Daarnaast komen er veel toeristen en ook voor een bezoek aan familie in Zuid Limburg wordt het B&B frequent gebruikt.

Omzet

De omzet ligt op circa €400.000,00 De bezettingsgraad ligt tussen de 60% en 75%, maar met enige marketinginspanning kan de bezettingsgraad omhoog gebracht worden.

Inventaris/Goodwill

De vraagprijs voor deze exploitatie bedraagt 1 x de winst.

Verplichtingen

De onderneming heeft op dit moment 3 parttime kamermeisjes, een parttime ontbijtserveerster en een receptiemedewerker voor de avonduren in dienst, maar kan met een kleinere bezetting volstaan, afhankelijk van de inzet van de nieuwe ondernemer.

Registergoed

De onderneming is bijzonder geschikt voor een ondernemer met ervaring in de hotel- horecabranche die voor zich zelf wil beginnen. Wel moet er uiteraard voldoende startkapitaal beschikbaar zijn, minimaal EUR 100.000,00 aan eigen vermogen.

De huurprijs bedraagt EUR 58.000,00 excl. B.T.W. per jaar.

Contactpersoon

Nico Rooijmans.

Extra informatie

Uitsluitend na telefonisch onderhoud ontvangt u meer informatie!!