Verkocht en Verhuurd

Vorige paginaPagina printen | Download de brochure

Cafe Zaal Wapen van Heteren


Object kenmerk

311

Object status

Verhuurd

Provincie

Gelderland

Soort

Cafe

Locatie

Gelegen in het centrum van de toeristische Gelderse plaats Heteren, gelegen aan de Nederrijn. Heteren is een dorp met ca 5200 inwoners.

Ligging

Op een zichtlocatie aan de doorgaande weg, Dorpsstraat 41 te Heteren.

Omschrijving

Dit Café betreft een gezellig dorpscafé in het hart van het dorp Heteren. Het café is voor veel mensen een beetje thuiskomen, gezellig borrelen met vrienden en collega’s, muziek luisteren, darten, biljarten. Zo’n plek waar je de tijd even vergeet en waar je af en toe ouderwets door kan zakken.

Voor iedereen die een dagje op bezoek is in de Betuwe is een bezoekje aan ons café een aanrader. In de zomer is het heerlijk bijkomen op ons zonnige terras en wanneer het weer wat minder is vind je binnen de warmte en gezelligheid van een echt dorpscafé.
Op de website "wapen van heteren" is allerlei informatie te vinden over dit gezellige café. Op de evenementen pagina is te zien wat er komende tijd in en rondom ons café te doen is. Het fotoalbum is de plek waar foto’s te zien zijn die gemaakt zijn in ons Café.
Tevens ruimte voor feestjes tot 100 personen.

Omzet

Niet voorhanden.

Inventaris/Goodwill

Op de keurige bedrijfsinventaris, rust een vraagprijs van € 45.000,00 excl. BTW.
Indien een nieuwe exploitant een goed idee en concept heeft, liggen er vanuit de verhuurder financieringsmogelijkheden.

Verplichtingen

Heineken Brouwerijen en Game Masters, parallel lopend aan de huurovereenkomst. De nieuwe huurder verkrijgt de kortingen in deze.

Registergoed

Het betreft een huurpand met bedrijfsafhankelijke PRACHTIGE bovenwoning. De cafetaria behoort niet tot het gehuurde, en is separaat verhuurd.

Contactpersoon

Rene van Beuningen tel. 06-30385428