Verkocht en Verhuurd

Vorige paginaPagina printen | Download de brochure

Horecabeleggingspand in centrum van Cuijk


Object kenmerk

198

Object status

Verkocht

Provincie

Noord Brabant

Soort

Eetcafe Cafe

Locatie

Grotestraat 56, 5431 DL Cuijk

Ligging

Dit beleggingsobject is gelegen op een zichtlocatie in een drukke horeca- en winkelstraat in centrum van Cuijk. In de directe omgeving is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Omschrijving

Op A locatie in het centrum van Cuijk ligt op een prachtige zichtlocatie dit beleggingsobject bestaande uit een horeca bedrijfsruimte met bovenwoning. Het pand is in prima staat en is gelegen op een perceel van ca. 1125 m2. Het is traditioneel gebouwd met gemetselde stenen, opgetrokken in spouwmuren, voorzien van een plat dak en zadeldak, gedekt met bitumen en pannen.

Op de begane grond bevindt zich het (eet-)cafégedeelte met toilettengroep, bedrijfskeuken, berging, vide met rookruimte en opslagruimte. Aan de achterzijde bevindt zich een groot tuinterras.

De bedrijfswoning bevindt zich op de 1e en 2e verdieping en beschikt over een woonkamer met vide, luxe inbouwkeuken, loggia, toilet, c.v. ruimte op plat dak, dakterras met sauna, slaapkamer, luxe badkamer met ligbad, douche, toilet. Tevens is er aan de achterzijde van het pand een trappenhuis met noodtrap aanwezig.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onderstaand contactpersoon.

Omzet

Niet van toepassing.

Inventaris/Goodwill

Niet van toepassing.

Verplichtingen

Niet van toepassing.

Registergoed

Het registergoed wordt in verhuurde staat aangeboden. De vraagprijs van het registergoed inclusief woning, ondergrond, erf en tuin bedraagt € 595.000,00 K.K.

Prijs

€ 595.000,00 K.K.

Contactpersoon

Rene van Beuningen tel. 06-30385428