Aankoopbegeleiding

Bent u specifiek op zoek naar dat ene horecabedrijf of heeft u het horecabedrijf van uw dromen gevonden ? Neem dan contact op met Tonny Freriks Horecamakelaars. Bij het zoeken en kopen van een horecabedrijf komt veel op u af. Is de vraagprijs niet te hoog ? Met welke juridische zaken moet ik rekening houden ? Zitten er geen lijken in de kast ? Voldoet het pand aan alle eisen ? Welke financieringsmogelijkheden heb ik ? De juiste kennis van zaken is hierbij onmisbaar. Tonny Freriks Horeca-makelaars heeft deze kennis in huis en kan u hierbij zeer kundig begeleiden.

Een van onze makelaars draagt zorg voor de volgende zaken:

Stappenplan: samen bespreken we uw wensen en (financiele) mogelijkheden. Zo ontstaat een duidelijk zoekersprofiel.

Horecabedrijf zoeken: indien u nog geen horecabedrijf op het oog heeft gaan wij voor u zoeken naar een passend bedrijf. Hiervoor benaderen wij ons netwerk, collega makelaars en zoeken in de ons bekende databases.

Begeleiding bij bezichtigingen: de makelaar bezichtigt samen met u het horecabedrijf.

Onderzoek: kadastrale recherche, opvragen gemeentelijke gegevens ten aanzien van o.a. bestemmingsplan, vergunningen en bodemonderzoek.

Taxatie: de makelaar voert een waardebepaling uit van het horecabedrijf (zie taxatie)

Onderhandelingen: de makelaar voert namens u de onderhandelingen.

Koopovereenkomst beoordelen: de verkopende partij (of ons kantoor) stelt een koopovereenkomst op. Indien de verkopende partij deze opstelt beoordeelt en controleert de makelaar deze.

Advies financiele afwikkeling: indien nodig geeft de makelaar advies over het verkrijgen van een financiering.

Overdracht/oplevering: de makelaar begeleid de feitelijke overdracht en inspecteert of het bedrijf is opgeleverd zoals verwacht en afgesproken.

Enthousiast over onze aanpak ? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul uw gegevens in op bovenstaand contactformulier en u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld door een van onze makelaars voor het maken van een afspraak voor een informatief en vrijblijvend gesprek. Wij staan u graag te woord.