Aanbod

Vorige paginaPagina printen | Download de brochure

Restaurant De Lange Waard te Zeddam


Object kenmerk

509

Object status

Ter overname aangeboden

Provincie

Gelderland

Soort

Restaurant

Locatie

Kilderseweg 17, 7038 EH Zeddam

Ligging

Gelegen aan een doorgaande weg in het centrum van Zeddam, een toeristisch dorp in de Achterhoek in de gemeente Monferland. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Omschrijving

Van de heide tot het bos, van polders tot heuvels, van kleine dorpskernen tot middelgrote steden. Waar u ook komt, in geheel Montferland is eten en drinken een belangrijk onderdeel van de cultuur en het leven. Sinds juli 2005 is De Lange Waard gevestigd in het centrum van Zeddam. Het restaurant is een sfeervolle ruimte met een prachtige bar en open haard en welke plaats biedt aan 60 gasten. Bij mooi weer kan de gast plaatsnemen op de veranda of op het terras en genieten van de lekkere gerechten onder het genot van de stralende zon. De keuken werkt met dagverse producten en de gerechten zijn grotendeels gebaseerd op de klassieke keuken met Franse en Italiaanse invloeden. Tevens is er een speciale ruimte aanwezig voor het houden van besloten partijen voor gezelschappen tot 125 personen. Al met een prachtig horecabedrijf welke uitermate geschikt is voor een samen werkend duo of echtpaar. Voor meer info en/of een brochure kunt u contact opnemen met onderstaand contactpersoon.

Omzet

De omzetcijfers liggen al jaren structureel op een volwassen niveau. Bij serieuze interesse zijn de omzetcijfers bespreekbaar in een persoonlijk gesprek.

Inventaris/Goodwill

De zaak beschikt over een nette en goed onderhouden inventaris. Een inventarislijst is opgemaakt en op aanvraag verkrijgbaar. De vraagprijs voor de inventaris/goodwill bedraagt € 97.500,00.

Registergoed

Het betreft hier een ruim huurpand met bovenwoning. De huurprijs is op aanvraag verkrijgbaar.

Prijs

€ 97.500,00

Contactpersoon

Dennis Kaal 06-29105596