Aanbod

Vorige paginaPagina printen | Download de brochure

Cafe Cafetaria De Flier te Bergeijk


Object kenmerk

506

Object status

Te koop

Provincie

Noord Brabant

Soort

Eetcafe Cafetaria Cafe Overig

Locatie

Weebosch 78, 5571 LZ Bergeijk

Ligging

Gelegen tegenover de kerk aan een doorgaande weg van Bergeijk naar Eersel en Luyksgestel in de dorpskern van Weebosch, een kerkdorp van de gemeente Bergeijk.

Omschrijving

Gelegen in een van de mooiste kerkdorpen in de Brabantse Kempen vindt Café Cafetaria De Flier. Een zaak met een warme en gemoedelijke uitstraling welke een ontmoetingsplaats is voor de lokale inwoners en zeer in trek is bij gasten uit de regio voor het houden van een feestje of partij. Op het zonovergoten terras is het hier in de zomermaanden heerlijk toeven en het terras is dan ook zeer geliefd bij fietsers, wandelaars en toeristen. In 2011 heeft er een verbouwing plaatsgevonden en is de zaak uitgebreid met een cafetaria. Naast de bedrijfsruimte is er een ruime woning met achtergelegen tuinterras en oprit aanwezig en de woning is in 2011 in zijn geheel gerenoveerd en gemoderniseerd. Na ruim 20 jaar exploitatie wenst de huidige exploitant het stokje over te dragen aan een volwaardige opvolger.

Inventaris/Goodwill

Een inventarislijst is opgemaakt en op verzoek verkrijgbaar.

Registergoed

Het betreft hier een kooppand met woning. De vraagprijs van het registergoed inclusief woning en bedrijfsexploitatie is op aanvraag verkrijgbaar.

Prijs

Op aanvraag verkrijgbaar

Contactpersoon

Ries Wijnen 06-22472577