Aanbod

Vorige paginaPagina printen | Download de brochure

Horecaobject verzorgingsplaats De Lucht A59


Object kenmerk

497

Object status

Te koop

Provincie

Noord Brabant

Soort

Hotel Restaurant Lunchroom Eetcafe Cafetaria Cafe Overig

Locatie

Bosschebaan 114, 5384 VZ Heesch

Ligging

Gelegen aan een op- en afrit aan de zuidzijde van de Rijksweg A59 's-Hertogenbosch - Oss tussen afrit 51 en afrit 52 in de gemeente Bernheze waar dagelijks circa 60.000 voertuigen deze locatie passeren.

Omschrijving

Uniek horecaobject welke het enige object direct aan de snelweg in Nederland is waarvan het grondperceel tevens in eigendom is. Het object betreft een verzorgingsplaats langs de rijksweg A59 bestaande uit een wegrestaurant op de begane grond met terras en negen voormalige hotelkamers met bedrijfswoning op de 1e verdieping. Daarnaast beschikt de verzorgingsplaats over een eigen verhard voor- en achter parkeerterrein, een drive-thru voor snelle afhaalmogelijkheden en laad- en losruimte voor leveranciers. De totale bedrijfsoppervlakte van de begane grond bedraagt 563,5 m2. De verkoopvloeroppervlakte van het wegrestaurant op de begane grond bedraagt 265 m2. De bedrijfsoppervlakte op de 1e verdieping bedraagt 115,5 m2 en de woonoppervlakte van de bedrijfswoning op de 1e verdieping bedraagt 143 m2. Gezien de locatie, ligging, parkeermogelijkheden, omvang van het object, uitbreidingsmogelijkheden en de komst van het aangrenzend regionaal bedrijventerrein Heesch-West biedt dit horeca-object uitstekende mogelijkheden voor diverse horecaformules met een grote aantrekkingskracht.

Inventaris/Goodwill

Geen overname van de horeca-exploitaties welke thans in het registergoed geëxploiteerd worden. Het onroerend goed wordt geheel vrij van huur en gebruik en leeg opgeleverd.

Registergoed

Het betreft hier alleen de overname van het registergoed inclusief ondergrond, parking, erf en verdere aanhorigheden. De totale perceeloppervlakte bedraagt 7.923 m2. De vraagprijs bevindt zich in de hogere prijsklasse en is op aanvraag verkrijgbaar.

Prijs

Op aanvraag verkrijgbaar

Contactpersoon

Ries Wijnen 06-22472577