Aanbod

Vorige paginaPagina printen | Download de brochure

Dagzaak in Roersingelpassage in Roermond


Object kenmerk

491

Object status

Te huur

Provincie

Limburg

Soort

Restaurant Lunchroom Overig

Locatie

Voormalig 18e eeuws monumentaal pakhuis met horecabestemming in passage.
Roersingelpassage 36
6041 EE Roermond

Ligging

De lokatie is vrijstaand gelegen, waarbij de authentieke factoren van dit registergoed prachtig in harmonie samengaan met de moderne uitstraling van de passage. Het pand ligt centraal en heeft twee uitgangen alsmede een ontsluiting naar de parkeergarage.

Het Roercenter heeft volgens hun site ca 19.000 bezoekers per week en kenmerkt zich door verschillende leuke winkels en boutiques, een Kruidvat, een stadssupermarkt (Jumbo) alsook natuurlijk de aangeboden Lunchroom – Brasserie.

Omschrijving

In de huidige setting bevindt zich aan de voorzijde een ruimte t.b.v. een smaakvol terras voorzien van een Larix pergola. Hier kunnen ca 60 gasten plaats nemen maar uitbreiding is ruimschoots mogelijk.
In het pand bevindt zich een publiekelijke ruimte waar tussen de 40 en 50 gasten kunnen eten. Een bedrijfsmatige keuken is aanwezig (zoals vermeld separaat over te nemen). Het spreekt voor zich dat de keuken betegeld is.
De gescheiden toilettengroep behoort tot het gehuurde, maar van de huurder wordt verwacht dat deze ook beschikbaar worden gesteld aan de gasten van de winkelpassage (tegen betaling, waarvan de opbrengsten voor de huurders zijn). De jaarlijkse opbrengsten voor de huurders liggen (niet geverifieerd op ca € 22.500,00 excl. BTW per jaar).
De verdiepingsvloeren van het pand worden apart verhuurd en thans zijn er gesprekken gaande waar een nieuwe exploitant ook zeker van kan profiteren.

Omzet

Onbekend.

Inventaris/Goodwill

De inventaris is separaat te koop.

Er rust geen verplichting om de huidige inventaris over te nemen. Het pand kan casco gehuurd worden.

Verplichtingen

Aangezien een nieuwe huurder NIET de verplichting heeft om de bedrijfsinventaris over te nemen, heeft een nieuwe huurder ook géén verplichting jegens leveranciers, brouwerij of personeel.

Registergoed

Het betreft een huurpand waarbij er geen verplichting ligt om de huidige bedrijfsinventaris over te nemen.

De huurprijs is op aanvraag verkrijgbaar.

Contactpersoon

Patrick Freriks.