Aanbod

Vorige paginaPagina printen | Download de brochure

Vlegel Broodjes en Burgers te Bergeijk


Object kenmerk

482

Object status

Ter overname aangeboden

Provincie

Noord Brabant

Soort

Lunchroom

Locatie

Hof 80, 5571 CC Bergeijk

Ligging

Gelegen aan het centrumplein van Bergeijk te midden van diverse winkels en horecabedrijven.

Omschrijving

Moderne frisse broodjeszaak/lunchroom met een zo goed als nieuwe inventaris en geschikt voor diverse conceptmogelijkheden. Na een ingrijpende verbouwing in januari 2018, met o.a. een open keuken en nieuwe inrichting en inventaris, is deze voormalige winkelruimte omgetoverd naar een broodjeszaak c.q. lunchroom met bezorg- en afhaalservice. Gelegen aan het Hof, het centrumplein van Bergeijk met diverse winkels en horecagelegenheden kan men hier qua passanten en drukte spreken over een goede locatie. De nadruk ligt momenteel op luxe belegde broodjes met verse (huisgemaakte) producten alsmede een ruime keuze uit hamburgers van 100% rundvlees. De gerechten kunnen zowel via thuisbezorgd.nl en de eigen website besteld worden en worden bezorgd met een eigen bezorgservice. Daarnaast kunnen de gerechten ook ter plaatse in de zaak worden genuttigd of worden afgehaald. De bedrijfsruimte beschikt over een open keuken en de verkoopruimte beschikt over 30 zitplaatsen. Aan de voorzijde van het pand bevindt zich een buitenterras met circa 10 zitplaatsen welke uitkijkt op het mooie centrumplein. Achter de open keuken bevindt zich nog een toiletruimte en een kleine pantry met keukenblok en vaatwasmachine. Let op: ten aanzien van de huidige inrichting is het verstrekken van alcohol niet toegestaan conform de inrichtingseisen van de Drank- en Horecawet. De zaak is uitermate geschikt voor startende ondernemers.

Inventaris/Goodwill

Een inventarislijst is opgemaakt en op verzoek verkrijgbaar. De vraagprijs van de inventaris en huurdersbelangen bedraagt € 15.000,00.

Registergoed

Het betreft hier een huurpand met bedrijfsoppervlakte van circa 90 m2 bvo. De huurprijs bedraagt thans € 1.125,00 per maand excl. BTW.

Prijs

€ 15.000,00

Contactpersoon

Ries Wijnen 06-22472577

Extra informatie

Het bedrijf is thans 6 dagen per week geopend van dinsdag t/m zondag. Maandag gesloten.