Aanbod

Vorige paginaPagina printen | Download de brochure

Hornerhof, Rijksweg 7b te Horn


Object kenmerk

479

Object status

Optie

Provincie

Limburg

Soort

Cafe Overig

Locatie

Rijksweg 7b
6085 AA HORN

Ligging

Op een zichtlocatie, aan de Rijksweg, in Horn liggen dit multifunctioneel pand met woon- en horecabestemming. Het biedt een scala aan mogelijkheden voor zowel de innovatieve horeca-ondernemer als particuliere bewoning.

Thans is alleen nr 7 te koop. Dit onroerend goed biedt de mogelijkheid om te ondernemen in combinatie met wonen.

Hornerhof is op slechts 5 minuten gelegen van de verbindingsweg N280 en op slechts 10 minuten van de A2 en A73. Omringd door de “Maasplassen” waardoor het gesitueerd is in een toeristisch gebied. Omgeven met wandel- en fietsroutes.

Omschrijving

Het aangrenzend horecapand heeft als bestemming Horeca, en is momenteel in gebruik als Pool-/biljartcentrum, cursus- en vergadercentrum en dient eveneens als “kantine” voor de aangrenzende sporthal welke eigendom is van de gemeente Leudal.

De sporthal en “kantine” Pool-/biljartcentrum hebben een gezamenlijke ingang, waardoor er een erfdienstbaarheid op rust. De aangrenzende algemene parkeerplaats is eigendom van de sporthal. Er rust een erfdienstbaarheid op welke recht geeft tot gebruik van deze parkeerplaatsen voor gasten van het te verkopen/verhuren object.

Omzet

Op aanvraag.

Inventaris/Goodwill

De vraagprijs voor de inventaris bedraagt € 15.000,00 excl. BTW

Verplichtingen

Niet van toepassing.

Registergoed

Het betreft hier een kooppand op een perceelsgrootte van ca 629 m2 voor huisnr 7b.

De verlaagde vraagprijs voor het onroerend goed, Rijjksweg 7b bedraagt € 195.000,00 k.k. en voor de inventaris € 15.000,00 excl. BTW.

Contactpersoon

Patrick Freriks