Aanbod

Vorige paginaPagina printen | Download de brochure

Hornerhof, Rijksweg 5-7-7b te Horn


Object kenmerk

479

Object status

Te koop

Provincie

Limburg

Soort

Restaurant Eetcafe Cafetaria Overig

Locatie

Rijksweg 5-7-7b
6085 AA HORN

Ligging

Op een zichtlocatie, aan de Rijksweg, in Horn liggen deze multifunctioneel panden met woon- en horecabestemming. Het biedt een scala aan mogelijkheden voor zowel de innovatieve horeca-ondernemer als particuliere bewoning.

De objecten aan de Rijksweg gelegen zijn kadastraal aangeduid met nummer 5 en 7 en zijn momenteel niet gebruik. Beiden bieden gelegenheid om te ondernemen in combinatie met wonen.

Hornerhof is op slechts 5 minuten gelegen van de verbindingsweg N280 en op slechts 10 minuten van de A2 en A73. Omringd door de “Maasplassen” waardoor het gesitueerd is in een toeristisch gebied. Omgeven met wandel- en fietsroutes.

Omschrijving

Het aangrenzend horecapand heeft als bestemming Horeca, en is momenteel in gebruik als Pool-/biljartcentrum, cursus- en vergadercentrum en dient eveneens als “kantine” voor de aangrenzende sporthal welke eigendom is van de gemeente Leudal.

De sporthal en “kantine” Pool-/biljartcentrum hebben een gezamenlijke ingang, waardoor er een erfdienstbaarheid op rust. De aangrenzende algemene parkeerplaats is eigendom van de sporthal. Er rust een erfdienstbaarheid op welke recht geeft tot gebruik van deze parkeerplaatsen voor gasten van het te verkopen/verhuren object.

Omzet

Op aanvraag.

Inventaris/Goodwill

De vraagprijs voor de inventaris bedraagt € 20.000,00 excl. BTW

Verplichtingen

Niet van toepassing.

Registergoed

Het betreft hier kooppanden op een perceelsgrootte van ca 925 m2 voor huisnr 5-7 en ca. 4.640 m2 inclusief 5-7-7b.

De vraagprijs voor het onroerend goed, Rijksweg 5-7 bedraagt € 249.000,00 k.k.
De vraagprijs voor het onroerend goed, Rijjksweg 5-7-7b bedraagt € 265.000,00 k.k. en voor de inventaris € 20.000,00 excl. BTW.

Prijs

Op aanvraag verkrijgbaar.

Contactpersoon

Nico Rooijmans.