Aanbod

Vorige paginaPagina printen | Download de brochure

Restaurant in het buitengebied van Alphen (NB)


Object kenmerk

478

Object status

Te koop

Provincie

Noord Brabant

Soort

Restaurant Eetcafe

Locatie

Terover 3, 5131 RA Alphen (NB)

Ligging

gelegen in het buitengebied van Alphen (NB) naar Baarle-Nassau nabij de grens tussen Nederland en België.

Omschrijving

Een werkelijk schitterend landelijk vrijstaand gelegen horecapand met separaat achtergelegen woonhuis in Alphen (NB) op steenworp afstand van de Belgische grens. Het pand kenmerkt zich door zijn fantastische uitstraling met een schitterende serre, groot terras en ruime parking. Bij binnenkomst valt direct de sfeervol ingerichte en ruime verkoopruimte op die in verbinding staat met de open keuken. Door het interieur en de smaakvolle Afrikaanse gerechten, waant de gast zich hier helemaal even in Zuid-Afrika. Het restaurant staat zeer bekend om zijn kind vriendelijkheid en wordt bezocht door gasten uit de weide omgeving alsmede door Belgische gasten welke dit bedrijf goed weten te vinden. Het horecapand is in 2010 in zijn geheel, verbouwd, uitgebreid en gemoderniseerd en voldoet daarmee aan alle hedendaagse maatstaven. Het restaurant inclusief de serre bieden plaats aan circa 140 gasten. Het terras biedt thans plaats aan 80 gasten, welke uit te breiden is. Het restaurant beschikt verder over een gescheiden heren-, dames- en invalidetoiletgroep alsmede een fraaie kinderspeelhoek met o.a. een klim- en klauterbaan. Aansluitend aan de open keuken bevindt zich een uitgiftebar alsmede een separate afwaskeuken en magazijnruimte met voldoende koel- en vriesruimte. De open keuken is werkelijk een pareltje en beschikt over topkwaliteit keukenapparatuur met onder andere een maatwerk inductiefornuis en inductie afzuiginstallatie. Het meubilair en het interieur verkeren in een zeer goede onderhouden staat. Conform het bestemmingsplan liggen hier tevens nog mogelijkheden om het horecapand uit te breiden. Aan de achterzijde van het horecapand bevindt zich nog een grote schuur welke thans in gebruik is voor opslag.
Separaat van het horecapand bevindt zich op het achtergelegen terrein een schitterende vrijstaande woning met een tuin, garage en weiland met veel woongenot alsmede een perceel cultuurgrond met bos en paddenpoel waarop een agrarische bestemming zit met een extensief recreatief medegebruik zoals bijvoorbeeld boerengolf en paardrijden. Het pand en de locatie bieden tevens de mogelijkheid voor andere horecaconcepten zoals een bijvoorbeeld een pannenkoekenrestaurant of steakhouse. Al met al een mooie locatie met mogelijkheden voor de betere en kapitaalkrachtige ondernemers die graag in het buitengebied willen ondernemen en wil wonen met veel woongenot. De locatie, het horecapand en de woning is dan ook zeer zeker een bezichtiging waard !

Omzet

Omzetcijfers zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Inventaris/Goodwill

Het betreft hier een uitstekende en zeer goed onderhouden inventaris. Een inventarislijst is opgemaakt en op aanvraag verkrijgbaar. De vraagprijs is op aanvraag verkrijgbaar.

Registergoed

Het betreft hier de verkoop van het horecapand met ondergrond, schuur, parkeerterrein, separaat gelegen woonhuis met garage, ondergrond, tuin en weiland en een perceel cultuurgrond met bos. De vraagprijs is op aanvraag verkrijgbaar.

Contactpersoon

Ries Wijnen tel. 06-22472577