Aanbod

Vorige paginaPagina printen | Download de brochure

Lunchroom Brasserie De Bourgondiër te Dongen


Object kenmerk

477

Object status

Veranderde condities

Provincie

Noord Brabant

Soort

Restaurant Lunchroom Eetcafe

Locatie

Looiersplein 50-52, 5104 GR Dongen

Ligging

Gelegen op een hoek- en zichtlocatie aan het Looiersplein in het centrum van Dongen.

Omschrijving

Lunchroom Brasserie De Bourgondiër is gelegen op een uitstekende locatie aan het drukke Looiersplein in het centrum van Dongen. Het Looiersplein, welke onlangs een metamorfose heeft ondergaan en sfeervol is heringericht, vormt het hart van het winkelcentrum in Dongen en trekt dagelijks veel publiek. Op het plein worden jaarlijks ook diverse evenementen gehouden zoals o.a. de Jaarmarkt, Dongen Zingt en een Kerstmarkt. De zaak is bijzonder sfeervol ingericht en ademt een warme en gemoedelijke sfeer uit, waarin een ieder zich direct thuis voelt. De gast kan hier o.a.terecht voor een lekker kopje koffie, een uitgebreide lunch, een high tea, een drie gangen menu of voor kleine voor-, hoofd- en nagerechten van de tapaskaart. Dit alles tegen betaalbare prijzen. De keuken biedt een combinatie van de klassieke Europese keuken en de hedendaagse Franse keuken. De zaak met een bedrijfsoppervlakte van ca. 200 m2 is ruim van opzet en beschikt o.a. over een deels open keuken, ruime uitgiftebar en biedt plaats aan ca. 100 gasten. Het ruime en verzorgde terras biedt plaats aan ca. 110 gasten en heeft een grote aantrekkingskracht waardoor het in de zomermaanden hier heerlijk genieten is. De keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur en er is voldoende koel-, vries- en opslagruimte aanwezig. Het meubilair en het interieur verkeren in een goed onderhouden staat. De zaak is thans 7 dagen per week geopend. Op het bedrijf rusten geen verplichtingen ten aanzien van een brouwerij of leveranciers. Aan parkeergelegenheid geen gebrek. Op 2 minuten loopafstand van de zaak bevindt zich een parkeerterrein met voldoende gratis parkeerplaatsen. Al met al een mooi en goed renderend bedrijf voor de betere ondernemer. Voor een eerste indruk kunt u ook even kijken op de website van dit bedrijf www.debourgondier.nl of de facebookpagina https://www.facebook.com/Debourgondierdongen/

Omzet

Omzetcijfers zijn bespreekbaar in een persoonlijk gesprek.

Inventaris/Goodwill

Een inventarislijst is opgemaakt en aanvraag verkrijgbaar. De vraagprijs van de inventaris/goodwill is in prijs verlaagd en op aanvraag verkrijgbaar.

Verplichtingen

-Op het bedrijf rusten geen verplichtingen ten aanzien van een brouwerij of leveranciers;
-bruikleen van 4 drankenkoelingen van Coca Cola;
-Op het bedrijf rusten een aantal personele verplichtingen welke bespreekbaar zijn in een persoonlijk gesprek.

Registergoed

Het betreft hier een ruim huurpand met een bedrijfsoppervlakte van circa 200 m2. De huidige huurprijs bedraagt € 3.500,00 per maand exclusief servicekosten en BTW.

Prijs

op aanvraag verkrijgbaar

Contactpersoon

Ries Wijnen tel. 06-22472577