Aanbod

Vorige paginaPagina printen | Download de brochure

Den Zwarten Berg, Postweg 1, St. Odiliënberg


Object kenmerk

435

Object status

Te koop/Te huur

Provincie

Limburg

Soort

Restaurant Eetcafe Cafe Overig

Locatie

Postweg 1
6077 NP Sint Odilienberg

Ligging

Op een zichtlocatie langs de provinciale weg N293 gelegen horeca object waarin wonen en werken gecombineerd worden.

Het pand is gelegen op een zeer ruim perceel van 9.451 m² en biedt een scala aan mogelijkheden voor de innovatieve horeca ondernemer.

Het object is momenteel in gebruik als café/ zaal maar de mogelijkheden om een restaurant te beginnen zijn uitdrukkelijk in het bestemmingsplan opgenomen.

De locatie, op slechts 5 minuten van Roermond, 5 minuten van Duitsland en een zeer goede bereikbaarheid via de A2 en A73 (A73 bereikbaar in ca 5 minuten en A2 in ca 10 minuten) en het gebouw lenen zich hier uitstekend voor.

Omschrijving

De indeling is als volgt:

Begane grond:
Via de entree aan de voorzijde van het pand is zowel de royale zaal van ca 270 m² als het café van ca 42 m² bereikbaar. Het café gedeelte is te typeren als een “bruine” sfeervolle kroeg met een ruim bemeten tap en voldoende zitruimte. Vanuit hier kan het terras bediend worden. Het café heeft een eigen toiletgroep. De zaal leent zich uitstekend voor feesten en partijen, maar kan relatief eenvoudig in gebruik genomen worden als restaurant. De zaal heeft een eigen bar, toiletgroep en een podium. Vanuit de zaal kan de “warme” keuken bereikt worden, alsook de buffetruimte die direct grenst aan de “koude” keuken. Dit maakt de buffetruimte ideaal geschikt als ruimte om gerechten vanuit te serveren. De aangrenzende koude keuken is voorzien van RVS werktafels en een koelcel. In de warme keuken is het kookgedeelte aanwezig en een horeca vaatwasser.

Aangrenzend aan het keukengedeelte is de woonruimte gelegen. Via een tussenhal komt u bij de toiletruimte, met een hangend closet en een fonteintje. In de aangrenzende ruimte treft u de keuken. De moderne landelijke Gopa keukenopstelling is in 2014 geplaatst en is voorzien van een granieten blad, AEG inbouw koelkast, Bosch combimagnetron, afzuigkap en een AEG “gas op glas” kookplaat. De keuken heeft een leistenen vloer. Vanuit de keuken komt u door de dubbele en suite deuren in het eetgedeelte van de woonkamer, dat op een natuurlijke wijze overgaat in de zithoek van de woonkamer. Aangrenzend aan de woonkamer komt u in de ruime tuinkamer. De tuinkamer is gericht op een maximaal tuincontact en biedt veel privacy een zeer fijne lichtinval en vrijheid voor de nodige ontspanning na een lange dag werken in uw onderneming. Vanuit de tuinkamer is de ruime slaapkamer met inloopkast en badkamer en suite toegankelijk. De badkamer is volledig uitgerust, met een bubbelbad, regendouche met thermostaat kraan, dubbele wastafel van Duravit met Grohe mengkranen.

Aan de buitenzijde heeft het object aan de voorzijde een horecaterras en plaats voor ca 50 auto’s. Ook is er voldoende opslag ruimte gecreëerd en is er een paardenstal, een riante wei met aparte paddock. Het pand heeft aan alle kanten fantastische uitrijmogelijkheden.

1e Verdieping:
Op de eerste verdieping treft u een volwaardige woonruimte met een slaapkamer, een woonkamer en een badkamer.

Kelderruimtes:
Zowel onder de zaal als onder het café gedeelte zijn kelders. In de café kelder treft u opslag, onder de zaal is de horeca opslag gesitueerd met bierkoelingen en tapaansluitingen. Hier treft u ook de CV opstelling.

Algemeen:

Het object heeft een goede naam en faam in de omgeving en is het enige in zijn soort in deze regio. Door de unieke ligging zijn de mogelijkheden slechts begrenst door uw eigen fantasie! Het pand biedt ruimte aan alle ondernemers doelstellingen die u heeft: u hoeft slechts de eerste stap te zetten en contact op te nemen voor een volledige rondleiding. Ook u zult dan overtuigd zijn van het potentieel.

Registergoed

Het pand wordt te koop en te huur aangeboden.

De totale vraagprijs voor het registergoed, inventaris en goodwill bedraagt € 439.000,00 k.k.

Een woning is op de eerste verdieping aanwezig en is bereikbaar via het keukengedeelte.

Tevens is er een riante bungalow aanwezig, naast het pand gelegen.
Wonen en werken kunnen perfect gecombineerd worden!

Prijs

€ 439.000,00 k.k.

Contactpersoon

Nico Rooijmans.