Aanbod

Vorige paginaPagina printen | Download de brochure

horecaruimte centrum Bergen op Zoom


Object kenmerk

426

Object status

Te huur

Provincie

Noord Brabant

Soort

Restaurant Lunchroom Eetcafe

Locatie

Steenbergsestraat 1, 4611 TC Bergen op Zoom

Ligging

In het historisch stadscentrum in een horeca- en winkelstraat op korte afstand van de Grote Markt gelegen representatieve en mooi afgewerkte horecabedrijfsruimte in een schitterend monumentaal pand uit 1900.

Omschrijving

De bedrijfsruimte beschikt over een verkoopruimte op de begane grond van circa 90 m2 met dames- en herentoiletgroep met voorportaal en een kelderruimte van ca. 47 m2 welke is voorzien van een keukenruimte, afwaskeuken en magazijnruimte.

Capaciteit horecaruimte begane grond: ca. 50 zitplaatsen

Capaciteit terras (op gemeentegrond) ca. 24 zitplaatsen

Voorzieningen horecaruimte: stucwerk wandafwerking, Capurai houten vloer, systeemplafond met inbouwverlichting, glazen entreedeur, airco unit met warmtepomp, gasinstallatie, meterkast met elektrische installatie, cv ketel met thermostaat en betegelde dames- en herentoilet met hangcloset en inbouwreservoir en voorportaal voorzien van wasfontein.

Voorzieningen kelderruimte: geheel betegelde keuken, keukenliftinstallatie naar begane grond, afzuiginstallatie met afvoerkanalen en wenteltrap naar begane grond.

Aanvaarding:Per 1 maart 2019. Thans is deze horecaruimte nog verhuurd tot 1 maart 2019. Indien huidige huurder eerder wenst op te leveren is het eventueel mogelijk de horecabedrijfsruimte eerder te aanvaarden.

Bezichtigen zijn alleen mogelijk na telefonische afspraak met onderstaand contactpersoon.

Voor meer info of een brochure kunt u contact opnemen met onderstaand contactpersoon.

Registergoed

Het betreft hier een huurpand. Nieuwe huurder verkrijgt een huurovereenkomst op basis van 5 jaren en 5 optiejaren. Zekerheidstelling: 3 maanden huur. De huurprijs bedraagt € 2.480,00 per maand exclusief BTW. Aanvaarding per 1 maart 2019 of eventueel eerder indien huidige huurder het gehuurde eerder wil opleveren.

Contactpersoon

Ries Wijnen tel. 06-22472577