Verkocht en Verhuurd

Vorige paginaPagina printen | Download de brochure

Horecapand te Veldhoven


Object kenmerk

366

Object status

Verhuurd

Provincie

Noord Brabant

Soort

Restaurant Lunchroom Eetcafe Cafe Overig

Locatie

Provincialeweg 102
5503 HJ Veldhoven

Ligging

Gelegen op hoek- en zichtlocatie aan een doorgaande weg richting het centrum aan de rand van bedrijventerrein De Run en de uitvalswegen A2, A67 en A58 in het zuidoosten van Veldhoven.

Omschrijving

VERHUURD ! Dit grootschalig horecapand beschikt over een cafégedeelte met toilettengroep en terras, bedrijfskeuken en grote zaal met serre, garderobe en toilettengroep. Het cafégedeelte stamt uit 1932 en is 1986 uitgebreid met een grote zaal. In 1996 is de zaal aan de achterzijde uitgebreid met een serre. De totale bedrijfsoppervlakte bedraagt ca. 460 m2. Thans wordt alleen het cafégedeelte nog geëxploiteerd door de eigenaresse van het registergoed. Op de 1e verdieping bevinden zich 5 slaapkamers, een grote woonkamer met open keuken, badkamer, toiletruimte en een dakterras. Op de 2e verdieping bevinden zich nog 2 slaapkamers, een badkamer en een grote zolderruimte met cv-ruimte. De totale perceelgrootte bedraagt 920 m2. Op eigen perceel zijn tevens 10 parkeerplaatsen aanwezig. Tevens is er voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving aanwezig. Het registergoed is thans nog in gebruik als café, maar is zeer geschikt te maken voor diverse horecaformules zoals bijvoorbeeld een grootschalig restaurant of restaurant/grandcafé met zaalruimte voor feesten en partijen.

De gemeente Veldhoven is gelegen ten Westen van Eindhoven en gelegen in de metropoolregio Eindhoven en de regio Brainpoort. De gemeente Veldhoven is met name trots op chipmachinefabrikant ASML. Dit succesvolle bedrijf zorgt voor een enorme spin-off in de werkgelegenheid en bedrijvigheid in Veldhoven en omgeving, waar ook de horeca wel bij kan varen. De gemeente Veldhoven telt ruim 44.000 inwoners.

Uw voordelen:
-gunstige liggen op een zichtlocatie
-goede bereikbaarheid
-10 parkeerplaatsen op eigen grond en voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving.
-geen verplichte overname van inventaris en/of goodwill.
-geheel naar eigen wens in te richten.
-geen brouwerij- en of speelautomatenverplichtingen.
-geen overname van personeel.

Contactpersoon

Ries Wijnen tel. 06-22472577