Aanbod

Vorige paginaPagina printen | Download de brochure

Brasserie Zandberg te Breda


Object kenmerk

410

Object status

Ter overname aangeboden

Provincie

Noord Brabant

Soort

Restaurant Lunchroom Eetcafe

Locatie

Ginnekenweg 75, 4818 JB Breda

Ligging

Gelegen aan een unieke straat vol historie en een uitgebreid aanbod van winkels en horeca in Breda Zuid. De Ginnekenweg is een straat in de wijken Zandberg en Ginneken en vormt de verbinding tussen het gezellige Ginneken en het centrum van Breda.

Omschrijving

Franse brasserie gelegen aan een unieke straat vol historie en een uitgebreid aanbod van winkels en horeca nabij het het centrum van Breda. Dit horecapand is door de huidige exploitant in 2014 verbouwd naar een Franse Brasserie. Een gelegenheid voor een verrassende lunch, een borrel en een heerlijk diner. De keuken is Frans georiënteerd. Het houten interieur geeft de brasserie een aangename en sfeervolle ambiance welke bij binnenkomst meteen een huiskamergevoel geeft. De zaak biedt plaats aan circa 54 gasten en is thans 5 dagen per week geopend. De keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur en er is voldoende opslagruimte aanwezig. Aan de voorzijde bevindt zich een terras welke plaats biedt aan circa 16 gasten. De voorpui kan volledig open, waardoor de zaak en terras leuk met elkaar in verbinding staan. De huidige prijs-/kwaliteitsverhouding van het gebodene is uitstekend. Al met al een mooie zaak welke uitermate geschikt is voor een ondernemerspaar.

Omzet

Omzetcijfers zijn verkrijgbaar in een persoonlijk gesprek.

Inventaris/Goodwill

Het betreft hier een nette en goed onderhouden inventaris. De vraagprijs van de inventaris/goodwill is op aanvraag verkrijgbaar.

Registergoed

Het betreft hier huur van de bedrijfsruimte op de begane grond. De huurprijs bedraagt thans € 1.950,00 exclusief BTW per maand.

Prijs

Op aanvraag verkrijgbaar

Contactpersoon

Ries Wijnen tel. 06-22472577

Extra informatie

Openingstijden:
Woensdag vanaf 17.00 uur (alleen diner)
Donderdag t/m zondag vanaf 12.00 uur (lunch en diner)
Maandag en dinsdag gesloten

Verruiming van de openingstijden is toegestaan volgens de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) van de gemeente Breda.